El 13 de juliol de 2011 l'assemblea d'indignats de Cardedeu decideix adherir-se al manifest de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i crear el grup d'Afectats per la Hipoteca de Cardedeu. Ens sumem així a aquesta iniciativa i volem establir un punt d'informació i suport a les persones que es puguin trobar en una situació vulnerable de possible pèrdua de l'habitatge per dificultats amb el pagament de la hipoteca.

Contacte: pahcardedeu@gmail.com

sábado, 2 de junio de 2012

JA HEM SUPERAT LES 1.000 SIGNATURES EL PRIMER MES

En aquest primer mes de campanya de recollida de signatures a Cardedeu de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social, hem recollit 1054 signatures de les quals 412 ho van ser durant els dies de la fira, 255 directament a la paradeta dels Indignats i Indignades de Cardedeu a la Mostra d’Entitats.

Suposant que aquest ritme serà similar a les diferents poblacions de l’Estat, ens fa ser optimistes en que assolirem les 500.000 signatures necessàries aviat i que podrem inundar el Congrés dels Diputats amb milions de signatures, donat que encara falten més de 5 mesos per a que finalitzi la campanya.
El passat 30 de maig varem fer entrega d’aquestes signatures a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona que centralitza la recollida de totes les PAH de l’Estat.
Gracies a totes les persones que van signar i felicitats a tots els fedataris per la feina feta fins ara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario