El 13 de juliol de 2011 l'assemblea d'indignats de Cardedeu decideix adherir-se al manifest de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i crear el grup d'Afectats per la Hipoteca de Cardedeu. Ens sumem així a aquesta iniciativa i volem establir un punt d'informació i suport a les persones que es puguin trobar en una situació vulnerable de possible pèrdua de l'habitatge per dificultats amb el pagament de la hipoteca.

Contacte: pahcardedeu@gmail.com

jueves, 21 de junio de 2012

INDIGNATS DE CARDEDEU DEMANA ALS GRUPS MUNICIPALS QUE PRESENTIN I APROVIN LA MOCIÓ DE SUPORT A LA ILP AL PRÒXIM PLE

Us volem informar que l'assemblea d'indignats de Cardedeu  d'on va sorgir la PAH de Cardedeu, hem fet una petició als grups municipals per tal que presentin la moció de suport a la "ILP per la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social".
El nostre Ajuntament ja es va mostrar sensible a aquesta problemàtica quan en data de 27 de Gener de 2011, per 14 vots a favor i una abstenció, va  aprovar una moció que donava  suport a les diverses proposicions de Llei contra el sobreendeutament familiar i personal, per instar l’aprovació de la modificació de la Llei d’Enjudiciament Civil i de la Llei Hipotecària impulsades al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Aquesta modificació permetria a les famílies afectades liquidar el deute amb lentrega de lhabitatge i poder començar de zero, sense haver darrossegar un deute de per vida.

Des de la PAH de Cadedeu  fem una crida a totes les persones de Cardedeu i les PAHs veïnes per tal que ens feu costat el dijous 28 de juny al Ple de l'Ajuntament on es presentarà la moció de suport a la ILP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario