El 13 de juliol de 2011 l'assemblea d'indignats de Cardedeu decideix adherir-se al manifest de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i crear el grup d'Afectats per la Hipoteca de Cardedeu. Ens sumem així a aquesta iniciativa i volem establir un punt d'informació i suport a les persones que es puguin trobar en una situació vulnerable de possible pèrdua de l'habitatge per dificultats amb el pagament de la hipoteca.

Contacte: pahcardedeu@gmail.com

martes, 20 de mayo de 2014

31 de maig 1a MARXA DELS DRETS SOCIALS DEL VALLÈS ORIENTAL

El 31 de maig tindrà lloc un esdeveniment clau a la nostra comarca, la 1a MARXA DELS DRETS SOCIALS DEL VALLÈS ORIENTAL, que pretén esdevenir una mobilització on conflueixin les diverses lluites comarcals, col·lectius i persones que defensen els drets socials des de diferents fronts com poden ser la sanitat, l’educació, el treball, l’habitatge, el feminisme, el cooperativisme o la defensa del territori.
Tres columnes sortiran des de Mollet, Llinars i Caldes per trobar-se a la plaça Maluquer i Salvador de Granollers, on es llegirà un manifest i es farà un dinar popular.
Reivindiquem la fi de les retallades en educació, sanitat, pensions, ajudes a la dependència, prestacions d’atur o situacions de vulnerabilitat, rebutgem la privatització dels serveis públics i exigim que es respecti el dret a un habitatge digne i es posi fi als desnonaments.

Durant la marxa s’aniran fent accions reivindicatives que assenyalaran els conflictes latents a la comarca en un ambient festiu.
La PAH de Cardedeu, com no podia ser d'una altra manera, ens adherim plenament a aquesta iniciativa i marxarem plegats des de Cardedeu amb la columna que sortirà de Llinars.
Més informació sobre la marxa:
http://marxadretssocialsvo.wordpress.com/
RESERVA'T EL 31 DE MAIG A LA TEVA AGENDA. NO HI PODEM FALTAR!



No hay comentarios:

Publicar un comentario