El 13 de juliol de 2011 l'assemblea d'indignats de Cardedeu decideix adherir-se al manifest de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i crear el grup d'Afectats per la Hipoteca de Cardedeu. Ens sumem així a aquesta iniciativa i volem establir un punt d'informació i suport a les persones que es puguin trobar en una situació vulnerable de possible pèrdua de l'habitatge per dificultats amb el pagament de la hipoteca.

Contacte: pahcardedeu@gmail.com

sábado, 1 de febrero de 2014

30 DE GENER: ATURADA UNA SUBHASTA AL BANC DE SABADELL


El dijous 30 de gener,  amb la PAH de Llinars, la PAH de Cardedeu i altres, vam aconseguir aturar la subhasta d'un habitatge d'una família de Llinars.

ÉS L'HORA DE RESCATAR LES FAMÍLIES!

La notícia a El Nas:

Ocupen durant dues hores l’oficina del Banc de Sabadell a la plaça Clavé

Membres de la PAH de diverses poblacions fan una actuació per frenar la subhasta d’un habitatge de Llinars

31/01/2014 - Redacció

135 ocupacio banc sabadellDijous 30 de gener, vora d’una cinquantena de persones, moltes d’elles vestides de verd, van entrar a l’oficina que el Banc de Sabadell té a Cardedeu i van reclamar que l’entitat aturés el procés de subhasta de l’habitatge d’una família de Llinars que no ha pogut fer front a les quotes d’hipoteca, després que el constructor que va iniciar la construcció de la casa, va abandonar la seva obra i se'n va emportar el diners.
Membres de les PAH de Cardedeu, Granollers, Llinars i la Vall del Tenes van ocupar l’oficina i hi van penjar cartells.
La subhasta està marcada pel 6 de febrer i després de l’ocupació, l’entitat s’ha compromès a retardar-la al 20 de març i a tenir converses per arribar a alguna solució alternativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario