El 13 de juliol de 2011 l'assemblea d'indignats de Cardedeu decideix adherir-se al manifest de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i crear el grup d'Afectats per la Hipoteca de Cardedeu. Ens sumem així a aquesta iniciativa i volem establir un punt d'informació i suport a les persones que es puguin trobar en una situació vulnerable de possible pèrdua de l'habitatge per dificultats amb el pagament de la hipoteca.

Contacte: pahcardedeu@gmail.com

martes, 2 de octubre de 2012

JORNADA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES A CARDEDEU

ILP per la dació en pagament: Sí que es pot! 
Octubre 6 sortim al carrer

La dació en pagament és un clam popular, 
una demanda que ja ningú qüestiona!

El 31 d'octubre finalitza el termini per lliurar les 500.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la dació en pagament, el lloguer social i la paralització dels desnonaments que permetrà portar al Congrés aquestes demandes perquè es puguin traduir en llei.
Ara que tot just falta un mes per a la finalització del període de recollida de signatures, estem molt a prop d'arribar al mínim del mig milió, però amb els mínims no en tenim prou: han de ser moltes més! Hem de pressionar, encara més, als diputats que la votaran. No poden seguir legislant per protegir els bancs: ara toca rescatar les persones. És per això que els propers dies 6 i 7 les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca convoquem de forma coordinada en un gran nombre de localitats del país una recollida de signatures massiva al carrer.
La Plataforma d’Hipotecats de Cardedeu us demanem col·laboració en aquesta recollida que a la nostra vila serà el 6 d’octubre, de 10:00 a 14:00. Ens agradaria poder muntar tres punts de recollida de signatures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario